Normal Doğum Eylem Planı Tanıtım Toplantısı
04 Ekim 2024

Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde Normal Doğum Eylem Planı Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi.

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programın açılışında konuşan Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Normal Doğum Eylem Planı'na verdiği destek dolayısıyla Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi'ye teşekkür etti.

Söz konusu toplantıya ilimizi temsilen Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Op.Dr.Yüksel Pehlevan, Hastane Başhekimimiz Doç.Dr.Bahri Elmas, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Arif Emre, Derince eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Sinan Arslan, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Aziz Çardak, Hastanemizde görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr.Öğretim Üyesi Emre Sertel, Ebe Elif Gümüş katılım sağladı.